Sponsoring

Project Adventure is een non-profit organisatie. We streven ernaar om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om te profiteren van de Project Adventure Methodiek. Voor bedrijven is het mogelijk om een event of reeks bijeenkomsten voor een school te financieren. Voor veel scholen in Nederland valt het niet binnen de mogelijkheden, om middelen vrij te maken voor een ervaringsleer bijeenkomst voor de leerlingen. Als U Project Adventure wilt sponsoren, dan kan dat op verschillende manieren.

Financieel ondersteunen
Als U of uw bedrijf Project Adventure financieel wil ondersteunen, of een schoolprogramma wil sponsoren, neem dan contact op met Project Adventure Nederland.

Rekeningnummer Stichting Project Adventure: 807915

Maatschappelijke sponsoring
Veel organisaties zijn geinteresseerd in maatschappelijke sponsoring. Dit betekent een inzet van hoofd, hart of handen voor een goed doel. De stichting Project Adventure wordt gezien als een goed doel. In het verleden heeft bijvoorbeeld Achmea een bijdrage geleverd door met een hele afdeling de hut op het terrein van Project Adventure af te bouwen. Bedrijven kunnen rechtstreeks contact opnemen met Project Adventure. Er zijn ook organisaties die bemiddelen tussen bedrijven en goede doelen, zoals Robin Good.

 
  1. IMGP4293
  2. imgp3105
  3. imgp5681