Missie en visie van Project Adventure

Missie van Project Adventure Nederland
Project Adventure USA since 1971

On a MISSION
Project Adventure NL (sinds 2004) Levert opleidingen en trainingen door middel van methodische ervaringsleer waarbij persoonlijk leiderschap en effectiviteit ontwikkeld en getraind worden ter verbetering van de kwaliteit van de prestaties van individuen, teams en organisaties.

Visie van Project Adventure
Voor de professionele markt:

Bedrijven die trainingen inkopen bij Project Adventure ontwikkelen teams waarvan de leden zich bewust zijn van hun kwaliteiten en de verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en hun omgeving. De teams werken effectiever en efficienter samen.
Bovendien sponsoren bedrijven dmv deze trainingen direct de opleiding en training van leiders en begeleiders van jeugd en jongeren.

Voor de Educatie en zorgmarkt:

Onderwijsinstellingen en jeugd-jongerenorganisaties:

Project Adventure heeft de basis gelegd, licenties verkregen, is aangesloten bij de ACCT, beschikt over boeken mbt de methodiek, filosofie en content voor training en opleiding, er is informatie verzameld en ontwikkeld en er is ruime ervaring in ervarings-gericht leren. Het is onze visie dat we onze hulpbronnen ter beschikking stellen, het Adventure netwerk uitbreiden, trainers en organisaties verbinden.

Door het opzetten van op ervaringsleer gerichte programma's en trainingen op locaties in de bewoonde wereld bieden we mensen, jong en volwassen, de mogelijkheid om d.m.v. avontuurlijke activiteiten met en van elkaar te leren en actief deel te nemen aan gezamelijke leerervaringen en daar nog plezier in te hebben ook!

 
  1. WindroosRond4x4
  2. Full_value
  3. Challenge_by_choice