Adventure Educatie bij u op school

Project Adventure komt naar u toe.

Adventure Games

U heeft één of een aantal klassen die u een les Adventure Games zou willen laten meemaken. Dat kan vanaf dit jaar ook bij u op locatie.
Er komt een Adventure trainer naar uw school om ter plekke één of meerdere lessen te geven. Dit kan plaatsvinden in de gymzaal of buiten op het dichtsbijzijnde grasveld.
U kunt kiezen om 1 klas een dagdeel a 16,50 te geven, of meerdere klassen een uur. In totaal wordt u slechts 1 dagdeel berekend. Dat betekent dat bij 3 klassen maal een uur er een prijs wordt gerekend van slechts 5,50 pp !

Touwklimmen

Niets zo spannend voor veel kinderen als de les touwklimmen bij gym. Vooral de stoere sterke kinderen vinden het prachtig, maar voor een aantal is het toch zuchten en zweten om maar een stukje omhoog te komen.
Laat ons tijdens uw gymles demonstreren dat touwklimmen voor iedereen mogelijk is. Niemand is te klein, te slap of te bang, iedereen kan het! Met behulp van een speciale techniek, ook wel bekend als prussikklimmen komt iedereen boven.
Wij zorgen voor de gordels en andere materialen. U zorgt voor de touwen.

 
  1. Spec_onderwijs
  2. Programma ‘Speciaal Onderwijs’ op de ALO

    "Er hebben 9 studenten deelgenomen aan het programma, als eindcijfer hebben ze gemiddeld een 7,8 gegeven! De dag bij Project Adventure van 22 april is als ‘Zeer goed’ beoordeeld. Ik denk dat we zeer tevreden kunnen zijn met de resultaten."

    Sander Bliekendaal,

    Projectleider ESG